Dejtingsidor – prova gratis

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Firstdate
Elitsinglar

Ett ganska stort antal dejtingsidor erbjuder helt gratis dejting. Dessa sidor är bra alternativ om man har lite snålt med pengar, eller bara vill testa hur nätdejting fungerar. I stället för att ta in medlemsavgifter finansieras dessa dejtingsidor dock av reklam. Som användare får man alltså räkna med att se reklambanners här och där, såväl på den egna profilsidan som på sidan i övrigt. Dessutom kan man generellt sett säga att funktionerna på en gratis dejtingsida är ganska sparsmakade, i en jämförelse med dejtingsidor som finansieras av medlemsavgifter.

Även hos de dejtingsidor som kostar pengar kan man dock prova gratis nätdejting. Normalt sett får man prova på funktionerna på en dejtingsida i någon vecka upp till en månad. Då har man tillgång till många funktioner på sajten. Man måste dock i de flesta fall skapa ett abonnemang för att kunna börja kontakta potentiella dejter. Meddelandefunktionen är så att säga låst tills dess att man gör en inbetalning. Vill man fortsätta använda dejtingsidans funktioner efter det att gratisperioden är över får man teckna ett abonnemang.

Det är enkelt att prova gratis dejting. Man börjar med att registrera sig. Man väljer användarnamn och ett lösenord samt fyller i några grundläggande personuppgifter. Sedan kan man börja kika runt på dejtingsidan och göra sökningar efter potentiella dejter. Det första man ska göra är givetvis att lägga upp information på den profilsida som man får tillgång till så fort man blir medlem. Här laddar man upp bilder och skriver några ord om vem man är och vad man söker.

Med gratis nätdejting på en abonnemangsbaserad dejtingsida har man generellt sett tillgång till mycket avancerade sökfunktioner. Man kan enkelt göra mycket smala sökningar. Man kan givetvis söka på kön, bostadsort och ålder. Självklart kan man även kryssa för alternativ som handlar om önskemål om vad motparten söker efter på dejtsidan. Bland de mer avancerade alternativen återfinns längd, hårfärg, kroppsform och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *