Vilka stora dejtingsajter finns det i Sverige?

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Firstdate
Elitsinglar

Match.com

En av de största dejtingsajterna i Sverige är Match.com. Match.com har cirka 400 000 aktiva medlemmar med en fördelning som är lika mellan män och kvinnor. Alltså är Match.com en av de stora dejtingsajter som finns i Sverige där så många som 50 personer om dagen hittar en ny partner. Hemsidan erbjuder dessutom gratis medlemskap och medelåldern är mycket utspridd. Därför kan man se match.com som ett bra ställe att börja på om man letar efter en ny livskamrat på nätet och inte riktigt är säker på de dejtingsajter som finns att välja mellan.

Spray Date

Bland gratissidorna på nätet när det gäller nätdejting ses Spray Date som den största och populäraste. Här finns folk i alla åldrar och kategorier och så många som 800 000 av alla svenskar är medlemmar på sidan. Spray Date är en undersida till den kända sidan Spray.se som också erbjuder en hel del andra tjänster, som till exempel mail. Utöver allt detta är datingfunktionen på sidan helt gratis, vilket gör att alla, oavsett samhällsklass, inkomst eller ursprung, kan använda sidan för att försöka hitta någon att dela vardagen med. Vill man ha en hemsida med många användare för att hitta kärleken ska man alltså använda sig av Spray Date.

Shake My World

År 2008 blev Shake My World utsedd till årets bästa dejtingsajt i Sverige av tidningen InternetWorld. Det innebar att ännu fler sökte sig till sidan. Idag har dejtingsajten endast 60 000 medlemmar, men värt att notera är att över 50 procent av dessa är kvinnor, något som inte är vanligt bland dejtingsajter på nätet. Shake My World har betalfunktioner, men det är helt gratis att registrera sig och söka efter medlemmar som vill visa sig på sajten. Vill du ha en dejtingsida som erbjuder bra och prisvärd dejting på nätet är alltså Shake My World ett bra alternativ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *