Prova eDarling Gratis

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Om eDarling

eDarling är en dejtingsida för dig som söker en seriös relation. I samarbete med experter har eDarling utvecklat ett test som gör det möjligt för dig att få partnerförslag anpassade till din personlighet. Varje dag får du nya partnerförslag och du väljer själv vilka du vill ta kontakt med. Du kan testa eDarling gratis och om du vill kontakta en föreslagen partner så tecknar du ett abonnemang. Alla profiler granskas manuellt innan de tillåts på sajten för att säkerhetsställa kvaliteten och ta bort oseriösa medlemmar.

Dejtingsidan eDarling

Gå till eDarling >>
Dejtingsidan eDarling har ”För singlar med höga anspråk” som slogan. Tanken bakom sajten är att den ska vara en mötesplats för högpresterande singlar som vill kunna hitta likasinnade. Man behöver dock absolut inte välja bort eDarling om man inte tycker att man stämmer in på beskrivningen till punkt och pricka. Man behöver heller inte vara orolig för att antalet medlemmar skulle vara lågt på grund av den speciella inriktningen. Enligt de senaste uppgifterna har eDarling över 100 000 medlemmar från hela landet.

I grunden är det ingen skillnad mellan eDarling och andra dejtingsidor. Denna sajt är till för dem som vill träffa en partner för ett förhållande. Det som skiljer eDarling från andra dejtingsidor är funktionen som man kallar för IdealPartner, som är en metod för att medlemmarna enklare ska hitta just den eller de personer som kan utgöra potentiella framtida partners. Med IdealPartner-metoden får varje medlem göra ett vetenskapligt utformat personlighetstest. Med resultatet som grund får medlemmen sedan förslag på partners att kontakta.

Dejtingsidan eDarling ser sig också som en slags rådgivare i dejting. Här finns experttips och intressanta artiklar och inlägg om dejting, kärlek och förhållanden. På eDarling kan man även vara trygg i sin nätdejting. Alla tänkbara säkerhetsrutiner finns på plats för att avslöja personer som inte har ärliga intentioner. Till exempel granskas alla profiler manuellt. Dessutom är det bara de personer som tagits fram med IdealPartner-metoden som kan se den profilsida man har skapat. Om man blir kontaktad av en person som man känner att man inte vill ha någon kontakt med, kan man enkelt blockera honom eller henne från att se profilsidan.

För att få tillgång till alla funktioner på eDarling betalar man som medlem en viss kostnad varje månad. Det är klokt att teckna ett lite längre abonnemang eftersom månadskostnaden då minskar ganska radikalt.

Gå till eDarling >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *