Prova Match.com Gratis

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Om Match.com

Match.com är en av världens populäraste dejtingsidor med över 20 miljoner medlemmar varav 600 000 är från Sverige. Den typiske medlemmen på Match.com är 25-45 år och mer än 75% av medlemmarna säger sig söka en seriös och långvarig relation. När du blir medlem får du svara på ett par enklare frågor om bl.a. intressen, yrke och hobbys. Efter det är det fritt fram att skapa en profil, söka efter och flörta med andra medlemmar. För att kunna kommunicera fritt med andra medlemmar behöver du teckna ett abonnemang.

Dejting på Match.com

Match.com är världen största dejtingsida och sidan finns också just i hela världen. I Sverige är Match.com störst när det gäller dejting med abonnemangsavgifter. En hel del av funktionaliteten på Match har du tillgång utan kostnad, men för maximal nytta av sidan gör du klokt i att ordna med ett medlemskap.

En del av Match.com är MatchAffinity. Genom denna tjänst matchas du med likasinnade. Du börjar med att göra ett personlighetstest och sedan tar Match.com hand om uppgiften att hitta medlemmar som kan tänkas passa dig.

Så här fungerar Match.com

Match.com är en dejtingsida för seriöst kontaktskapande. Vad det innebär är till exempel att alla profiler granskas manuellt innan de blir synliga för övriga medlemmar. Med denna rutin gallras oseriösa medlemmar bort direkt. Match.com fokuserar också på att skapa så bra verktyg för sina medlemmar som möjligt.

Första steget är att registrera grundläggande uppgifter såsom användarnamn. Därefter kommer du direkt till din profilsida som du kan börja fylla med innehåll. Det är gratis att skapa en profil och det kostar heller ingenting att ladda upp en profilbild. När du är nöjd med din beskrivning av dig själv publicerar du din profil och kan sedan börja söka efter medlemmar att kontakta. Notera att din profil ska granskas manuellt innan den blir synlig i sin helhet.

Sökfunktionen har en mängd parametrar så du kan enkelt göra ganska smala sökningar. Du kan givetvis också göra breda sökningar för att få många potentiella kontakter att kika lite närmare på. Som gratismedlem kan du läsa andra medlemmars profiler och se bilder. Du kan dock inte kontakta andra medlemmar utan att vara medlem.

Gratis medlemskap på Match.com >>

Som betalande medlem får du tillgång till alla funktioner på Match.com. Du får till exempel fler verktyg att använda för din profilsida och du får tillgång till en meddelandecentral kopplad till ditt användarnamn. Det är här du skriver dina meddelanden och öppnar de meddelanden som andra har skickat till dig.

Gå till Match.com >>

Dejtingsidan Match.com är en auktoritet inom dejting på nätet. Match är den överlägset största dejtingsidan i världen och det är bara Spraydate som har fler medlemmar i Sverige. På Match samlas personer som är ute efter ett långvarigt förhållande eller till och med en partner för livet. Medelåldern ligger på strax över 30 år.

Match.com har valt en modell där man som användare har stora möjligheter att anpassa sin nätdejtingupplevelse. Att bli medlem på Match är gratis. Som gratismedlem kan man skapa en profilsida, söka efter andra medlemmar, se ett begränsat antal profiler samt skicka flörtar. Man kan dock inte skicka meddelanden. För att få tillgång till meddelandefunktionen måste man bli betalande medlem. När man har betalat abonnemangsavgiften får man även tillgång till en chattfunktion, möjlighet att se och skapa fotoalbum samt besöka ett obegränsat antal profilsidor. Har man en webbkamera kan man faktiskt också se och prata med andra medlemmar över videolänk.

Sedan några år tillbaka erbjuder Match även en matchmakingtjänst. Denna tjänst, som kallas för Matchaffinity, bygger på ett vetenskapligt utformat personlighetstest. Testet, som består av hela 97 frågor, ger en ganska bra bild över hur man är som person. Med testresultatet som grund matchas man sedan mot andra medlemmar som har liknande värderingar och intressen. Matchningen fungerar faktiskt mycket bra. I några fall kan man undra hur man kunde bli matchad mot en viss person, men överlag får man en bra lista över intressanta personer att kontakta.

Själva registreringen på Match.com är en mycket enkel historia. Man väljer användarnamn och lösenord och sedan svarar man på cirka 20 frågor med förinställda alternativ. När detta är klart får man möjlighet att ladda upp en bild och skriva en personlig text. Om man är osäker på om man är villig att betala för tjänsten, och hellre vill surfa runt lite först för att bilda sig en uppfattning om sajten, kan man vänta med att färdigställa sin profil.

Gå till Match.com >>

Prova Firstdate Gratis

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Om Firstdate

Firstdate har nu över 500 000 medlemmar i Skandinavien. Registrera dig gratis hos Firstdate och se om FirstDates singlar är något som passar dig. För att sedan börja kommunicera med andra singlar på Firstdate behöver du teckna ett abonnemang. Tecknar du 6 eller 12 månaders abonnemang så får du även Firstdates unika ”100% träffgaranti”. Det innebär att du får pengarna tillbaka om du mot förmodan inte skulle träffa någon genom Firstdate under den tiden.

Prova be2 Gratis

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

be2 är en av de största dejtingsidorna i världen överlag och kanske den absolut största av dem som som inriktar sig på matchmaking, det vill säga konceptet att utifrån personlighetstest matcha ihop medlemmar som har mycket gemensamt. be2 Sverige är en del av be2, som är en av de största dejtingsajterna i världen. Globalt har faktiskt be2 mer än 33 miljoner medlemmar.

Matchmaking med be2

be2 är ingen vanlig dejtingsida som bygger på att du ska skapa en egen profilsida, göra sökningar efter potentiella flirtar och försöka hitta den rätte/rätta på egen hand. I stället bygger be2 på konceptet matchmaking. Matchmaking blir allt mer populärt inom dejting online och det av ganska solklara skäl. Matchmaking är inte bara ett snabbt sätt att dejta, denna metod gör också att du lättare kan hitta kontakter som åtminstone på pappret är kompatibla med dig.

När du vill påbörja ditt dejtingäventyr på be2 ska du först ange ett antal personuppgifter och registrera dig som medlem. Medlemskapet är givetvis gratis. Nästa steg är att göra ett personlighetstest. Testet består av en större mängd frågor som du ska besvara så sanningsenligt som möjligt. Ju mer noggrant du fyller i formuläret, desto bättre kommer matchningen att fungera.

När du har fyllt i testet skapas en personlig profil och du får dessutom se en beskrivning av din ideala partner (vilket är spännande i sig!). Sedan får du kostnadsfritt ett par noga utvalda förslag på personer att kontakta.

Bli premiummedlem för full tillgång till be2

Du får tillgång till en hel del funktioner utan kostnad, men för att kunna skicka och ta emot meddelanden utan begränsning måste du bli premiummedlem. Som premiummedlem är du garanterad kontakt med minst tio av de partnerförslag be2 tar fram åt dig. Du kan köpa ditt premiummedlemskap för enbart en månad i taget eller för en längre tidsperiod på en gång.

Prova eDarling Gratis

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Om eDarling

eDarling är en dejtingsida för dig som söker en seriös relation. I samarbete med experter har eDarling utvecklat ett test som gör det möjligt för dig att få partnerförslag anpassade till din personlighet. Varje dag får du nya partnerförslag och du väljer själv vilka du vill ta kontakt med. Du kan testa eDarling gratis och om du vill kontakta en föreslagen partner så tecknar du ett abonnemang. Alla profiler granskas manuellt innan de tillåts på sajten för att säkerhetsställa kvaliteten och ta bort oseriösa medlemmar.

Dejtingsidan eDarling

Gå till eDarling >>
Dejtingsidan eDarling har ”För singlar med höga anspråk” som slogan. Tanken bakom sajten är att den ska vara en mötesplats för högpresterande singlar som vill kunna hitta likasinnade. Man behöver dock absolut inte välja bort eDarling om man inte tycker att man stämmer in på beskrivningen till punkt och pricka. Man behöver heller inte vara orolig för att antalet medlemmar skulle vara lågt på grund av den speciella inriktningen. Enligt de senaste uppgifterna har eDarling över 100 000 medlemmar från hela landet.

I grunden är det ingen skillnad mellan eDarling och andra dejtingsidor. Denna sajt är till för dem som vill träffa en partner för ett förhållande. Det som skiljer eDarling från andra dejtingsidor är funktionen som man kallar för IdealPartner, som är en metod för att medlemmarna enklare ska hitta just den eller de personer som kan utgöra potentiella framtida partners. Med IdealPartner-metoden får varje medlem göra ett vetenskapligt utformat personlighetstest. Med resultatet som grund får medlemmen sedan förslag på partners att kontakta.

Dejtingsidan eDarling ser sig också som en slags rådgivare i dejting. Här finns experttips och intressanta artiklar och inlägg om dejting, kärlek och förhållanden. På eDarling kan man även vara trygg i sin nätdejting. Alla tänkbara säkerhetsrutiner finns på plats för att avslöja personer som inte har ärliga intentioner. Till exempel granskas alla profiler manuellt. Dessutom är det bara de personer som tagits fram med IdealPartner-metoden som kan se den profilsida man har skapat. Om man blir kontaktad av en person som man känner att man inte vill ha någon kontakt med, kan man enkelt blockera honom eller henne från att se profilsidan.

För att få tillgång till alla funktioner på eDarling betalar man som medlem en viss kostnad varje månad. Det är klokt att teckna ett lite längre abonnemang eftersom månadskostnaden då minskar ganska radikalt.

Gå till eDarling >>

Prova C-date Gratis

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Om C-date

På C-date kan du få kontakt med likasinnade vuxna som söker tillfälliga kontakter. Som medlem på C-Date får du ofta nya förslag på passande kontakter för erotiska äventyr. När C-dates matchningssystem matchar dig med en medlem som motsvarar dina sökkriterier meddelar dom dig via din emailadress. Om du inte kommer i kontakt med ett visst antal medlemmar under din tid som premiummedlem förlänger C-date ditt premiummedlemskap utan kostnad. C-Date erbjuder den anonymitet och diskretion som behövs för att du skall kunna leva ut dina fantasier, vilka de än är.

Dejtingsidan C-Date

C-date har ”Dejting utan gränser” som slogan, vilket harmonierar mycket väl med sidans idé. Vad C-date handlar om är så kallad casual dating, vilket ungefär kan översättas med tillfälliga förbindelser. C-date är inte dejtingsidan för dig som är ute efter ett fast förhållande. För detta ändamål finns det många andra mer generella dejtingsidor. C-date är i stället en dejtingsida som lämpar sig utmärkt för dig som vill uppleva erotiska äventyr.

Så här fungerar C-date

När du surfar in på C-date för första gången möts du av en avskalad förstasida med ett registreringsformulär längst upp och länkar till en mängd artiklar längst ned. Förstasidan signalerar exklusivitet och anonymitet. Just anonymiteten är en sak som skiljer C-date från andra dejtingsidor. Teamet bakom C-date vet att det är många gifta personer som blir medlemmar i syfte att träffa någon att uppleva nya äventyr med, vilket gör att medlemmarnas anonymitet har högsta prioritet.

När du registrerar dig som ny medlem kommer du automatiskt med i ett matchningssystem. C-date bygger nämligen till stor del på att användarna själva inte ska behöva söka upp potentiella kontakter. Denna uppgift har C-date i stället hand om. Som medlem får du regelbundet så kallade partnerförslag skickade till både den meddelandecentral som du har tillgång till när du är inloggad och till din registrerade e-postadress. Du väljer givetvis själv om du vill ta kontakt eller inte. I partnerförslaget finns en direktlänk till den potentiella kontaktens profilsida.

Som gratismedlem får du ett kontaktförslag att ta ställning till. För att få fler kontaktförslag, och dessutom få tillgång även till sidans andra funktioner, behöver du teckna ett abonnemang. Som betalande medlem är du garanterad minst 30 kontaktförslag och du kan enkelt kontakta dina potentiella kontakter via det interna meddelandesystemet. Med garanterade 30 kontaktförslag har du stora chanser att hitta några personer att lära känna lite närmare för heta kontakter.

Testa C-date gratis direkt >>

Prova Elitsinglar Gratis

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Dejtingsidan Elitsinglar

Nischade dejtingsidor blir allt vanligare och det måste ses som en naturlig utveckling. Vi går ju mot ett allt mer specialiserat samhälle och varför skulle inte detta gälla även för dejting på nätet? Elitsinglar är en dejtingsida som riktar sig framför allt till välutbildade singlar som söker likasinnade för seriösa förhållanden. Elitsinglar är så långt ifrån en dejtingsajt för snabba förbindelser som det går att komma.

Avancerade dejtingfunktioner

Traditionell nätdejting kan upplevas som tidskrävande. Man måste göra en mängd sökningar för att hitta ett urval av personer man kan tänka sig att kontakta. Sedan gäller det att försöka få igång en konversation för att förhoppningsvis inleda en kontakt av något slag. Elitsinglar använder sig av ett helt annat koncept. Här sköter själva sajten om det första urvalet och din uppgift blir att välja ut vilken eller vilka personer du vill kontakta.

Hur tar då Elitsinglar fram urvalet? Jo, först och främst får du göra ett personlighetstest. Det är en ganska omfattande historia, men samtidigt utgör testet grunden för Elitsinglars matchmaking-funktion, så det är viktigt att du fyller i det noggrant och samvetsgrant. Elitsinglar jämför sedan ditt resultat med alla befintliga medlemmars resultat för att hitta matchningar. Principen är ”lika barn leka bäst”, men det kan också komma upp några positiva överraskningar i matchningarna.

Matchningarna presenteras sedan för dig och du kan i lugn och ro gå igenom kontaktförslagen. Partnerförslagen fortsätter sedan att komma dagligen så att du alltid har nya medlemmar att kika närmare på.

Hög grad av diskretion

Elitsinglar tar din säkerhet på största allvar. Med avancerad SSL-kryptering, autentisering av ID samt det faktum att alla profiler granskas manuellt kan du vara säker på att få en trygg upplevelse av dejting online på Elitsinglar. Vad gäller dina bilder är de endast synliga på sajten. Du behöver inte vara orolig för att bilderna ska synas exempelvis i sökningar på Google.

Prova Victoria Milan Gratis

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Om Victoria Milan

Victoria Milan slog igenom med dunder och brak för något år sedan. Debatten om sajtens moralitet lät inte vänta på sig. Alla med ett munläder eller en vass penna hade en åsikt. Klart är att sajten fyller en funktion, den har nämligen blivit oerhört populär. Vad handlar då dejtingsidan Victoria Milan om? Jo, sajten riktar sig till gifta och sambos som önskar en flirt vid sidan av. Dejtingsidan har som slogan ”Gör livet levande – inled en affär idag!”.

Hos Victoria Milan kan du träffa nya människor både för flirtar som stannar på nätet och för heta kärleksmöten och för allt där emellan. Du väljer själv hur du vill använda denna dejtingsida. Klart är att du inte saknar möjligheten att sätta en liten extra krydda på vardagen. Victoria Milan har över 100 000 medlemmar i Sverige och chansen är stor att du hittar många trevliga nya bekantskaper nära där du bor. Att bli medlem är gratis. För att få ut största möjliga nytta av Victoria Milan krävs dock att du blir betalande medlem.

Fullständig diskretion

Victoria Milan förstår att det är en känslig sak att ge sig ut på amorösa äventyr vid sidan av äktenskapet eller sambolivet. Av den anledningen finns en mängd funktioner för att du ska kunna vara anonym. Det finns också funktioner som gör själva nätdejtingen lite mer ”säker”. Dessutom debiteras dina medlemsavgifter av anonyma företagsnamn som också ändras med jämna mellanrum

Bland funktionerna för anonymitet finns till exempel AnonymousBlur, som gör att ansiktet på din profilbild blir suddigt medan resten av bilden har normal skärpa. Dessutom kan du självklart ha en 100% anonym profil, där ingen som helst personlig information finns att tillgå. Dina bilder kan du skydda med en nyckel som bara du själv kan lämna ut. Bland funktionerna för säker dejting finns bland annat auto-utloggning och en panikknapp.

Dejting på Victoria Milan

Victoria Milan slog igenom med dunder och brak för några år sedan. Debatten om sajtens moralitet lät inte vänta på sig. Alla med ett munläder eller en vass penna hade en åsikt. Klart är att sajten fyller en funktion, den har nämligen blivit oerhört populär. Vad handlar då dejtingsidan Victoria Milan om? Jo, sajten riktar sig till gifta och sambos som önskar en flirt vid sidan av. Dejtingsidan har som logan ”Gör livet levande – inled en affär idag!”.

För dig som vill hitta mer information kan besöka Dejtingsidor.com och läsa om Victoria Milan på https://www.dejtingsidor.com/victoria-milan/ som är en jämförelsesajt för dejtingsidor på nätet. Alla dejtingsidor listade med bla Victoria Milan och guidning för att hjälpa dig hitta en passande dejtingsajt.

Hos Victoria Milan kan du träffa nya människor både för flirtar som stannar på nätet och för heta kärleksmöten och för allt där emellan. Du väljer själv hur du vill använda denna dejtingsida. Klart är att du inte saknar möjligheten att sätta en liten extra krydda på vardagen. Victoria Milan har över 100 000 medlemmar i Sverige och chansen är stor att du hittar många trevliga nya bekantskaper nära där du bor. Att bli medlem är gratis. För att få ut största möjliga nytta av Victoria Milan krävs dock att du blir betalande medlem.

Fullständig diskretion

Victoria Milan förstår att det är en känslig sak att ge sig ut på amorösa äventyr vid sidan av äktenskapet eller sambolivet. Av den anledningen finns en mängd funktioner för att du ska kunna vara anonym. Det finns också funktioner som gör själva nätdejtingen lite mer ”säker”. Dessutom debiteras dina medlemsavgifter av anonyma företagsnamn som också ändras med jämna mellanrum

Bland funktionerna för anonymitet finns till exempel AnonymousBlur, som gör att ansiktet på din profilbild blir suddigt medan resten av bilden har normal skärpa. Dessutom kan du självklart ha en 100% anonym profil, där ingen som helst personlig information finns att tillgå. Dina bilder kan du skydda med en nyckel som bara du själv kan lämna ut. Bland funktionerna för säker dejting finns bland annat auto-utloggning och en panikknapp.

Prova 50PlusMatch Gratis

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Dejtingsidan 50PlusMatch är det rekommenderade alternativet för dig som söker vänskap eller kärlek och är 50+. Dagligen träffa nya seniorer varandra via 50PlusMatch, dejtingsidan för äldre som är aktiva och vill leva livet. Här dejtar du på dina egna villkor i en avslappnad miljö. Ni får tid att först lära känna varandra genom chatt- och meddelandefunktioner, innan ni tar steget och träffar varandra på riktigt utanför internet och dejtingsidan. Det är helt gratis att skapa konto och prova seniordejting på 50PlusMatch.

Shake My World

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Shake My World erbjuder en roligare, spontanare och mer personlig dejting än traditionella dejtingsidor genom att underlätta för dig att träffa och umgås med andra singlar. Shake My World är för dig som vill ut och träffa andra singlar genom någon av alla de 4000 olika singelaktiviteter som arrangeras varje år. Aktiviteterna anordnas av medlemmarna själva och du kan enkelt se vilka andra medlemmar som kommer att delta i respektive aktivitet. Könsfördelningen på Shake My World är ca 55% kvinnor och 45% män.