Firstdate

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Testa Firstdate du med, registrera dig gratis >> Testa Firstdate idag
firstdate dejtingFirstdate är Skandinaviens mest besökta sociala nätverk för romantik. På Firstdate finns det omkring en halv miljon singlar att välja mellan över hela Skandinavien. Varje dag besöks sidan av minst 100 000 singlar från alla våra grannländer och du kan här enkelt hitta kärleken över ländernas gränser.

Testa Firstdate idag >>

När du registrerar en profil hos Firstdate så får du i din registrering svara på ett antal frågor som beskriver dig själv och vad du söker efter i en partner. Jämfört med andra dejtingsajter som har mängder av frågor så har Firstdate valt ut ett fåtal, men för många viktiga frågor vilket gör registreringsprocessen snabbare.

Firstdate är så säkra på att du kommer hitta den rätte hos dem att en träffgaranti har införts. Träffar du inte någon du är intresserad av inom 6 månader får du alla pengar tillbaka för ditt betalade medlemskap. Sajten är dessutom väldigt noggrann med sin säkerhet och kollar nämligen därför manuellt igenom varje ny profil som registreras. Detta är för att undvika bluffkonton och på så sätt ge den som faktiskt söker efter kärleken en bättre upplevelse.

Det är gratis att skapa en profil och titta på andras profiler. Vill man däremot söka kontakt med någon måste man bli medlem. Prisklasserna för att vara medlem på Firstdate är som följer:
1 månad – 19 kr
3 månader – 166 kr/mån
6 månader – 239 kr/mån
12 månader – 199 kr/mån

Testa Firstdate idag >>