Populära dejtingsidor i Sverige

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Det finns många sätt att mäta popularitet för webbplatser. Antalet besökare per vecka är ett vanligt mått. För webbplatser som kräver inloggning för full tillgång, är antalet registrerade medlemmar kanske det vanligaste måttet. Antalet registreringar är dock mindre intressant när det gäller dejtingsidor. Här är det i stället antalet aktiva medlemmar som är i fokus. Det spelar ju ingen roll om en dejtingsida har miljontals registrerade användare om ingen faktiskt loggar in på sidan!

Marknaden för dejting på nätet har exploderat på senare år och den takt med vilken nya dejtingsajter dyker upp verkar inte på något sätt mattas av. Emellertid är det så att det finns ett par, tre stora dejtingsajter för svenska singlar som står ut från mängden – detta dels på grund av att dessa dejtingsajter har flera hundratusen medlemmar vardera, och dels för att sajterna har det största utbudet av bra funktioner för dejtingsugna singlar. Här är populära och stora dejtingsajter för svenska singlar.

Det finns upp emot ett hundratal dejtingsidor som riktar sig till dejtingsugna svenskar. Här är populära och stora dejtingsidor i Sverige i några olika nischer som var och en har många tusen aktiva användare varje vecka.

C-Date

När det gäller casual dating, det vill säga kravlös dejting med fokus på romantik och erotik, finns det ingen dejtingsida som är mer populär än C-Date. Sedan 2008 har C-Date möjliggjort många tusen kontakter mellan likasinnade som är ute efter exempelvis ett spontant äventyr eller en affär vid sidan om ett långvarigt förhållande.

C-Date erbjuder en relativt unik matchningsfunktion som har visat sig ge mycket goda resultat. Till grund för matchningen ligger en uppsjö av variabler som medlemmarna kan justera helt på egen hand.

Match.com

Match.com brukar sägas vara originalet när det handlar om nätdejting. Match är idag den största dejtingsajten i västvärlden. I Sverige kämpar man med bland annat Spraydate om att vara störst. Match erbjuder både vanlig nätdejting, genom vilken du själv söker upp intressanta personer, samt matchmaking, genom vilken du får fylla i ett personlighetstest och sedan matchas med likasinnade personer. På Match dejtar du tryggt och säkert på nätet. Det finns en mängd rutiner på plats för att se till att din dejtingupplevelse blir så bra som möjligt.

Mötesplatsen

Mötesplatsen har numera över ett decennium på nacken och fortsätter att vara ett populärt alternativ för många singlar. En anledning är att Mötesplatsen är allmänt känd för att erbjuda mycket seriös, säker och trygg dejting.

Till skillnad från många andra dejtingsidor har Mötesplatsen en nästan helt jämn fördelning mellan könen. En annan specialitet med Mötesplatsen är att en stor del av medlemmarna har en ganska hög utbildningsnivå.

Spraydate

Spraydate är dejtingsidan som fortsätter att vara omåttligt populär år efter år. En stor anledning är givetvis att det är helt gratis att dejta och träffa nya intressanta personer. Det finns en premiumversion för den som vill ha tillgång till lite fler smarta dejtingfunktioner, men som gratismedlem får man helt klart en tillräcklig funktionalitet.

Genom åren har mer än en miljon svenskar använt Spraydate i förhoppningen att hitta någon att flirta med. Det gör Spraydate till den mest populära svenska dejtingsidan.

Meetic

Meetic är en dejtingsajt som har mängder av smarta funktioner för att du ska kunna lyckas med din nätdejting. Dessutom är säkerheten mycket hög. Alla profiler granskas manuellt så du kan vara säker på att de personer du kontaktar har ärliga avsikter och är seriösa. Som gratismedlem kan du göra sökningar och klicka dig runt bland de andra medlemmarnas dejtingprofiler. För att kontakta en medlem måste du vara betalande medlem.

SprayDate

SprayDate är det naturliga valet om du vill ha en helt gratis dejtingupplevelse på nätet. Några funktioner kräver att du blir betalande medlem, men du har i princip fullgod funktionalitet även som gratismedlem. SprayDate säger själva att de har ungefär 800 000 medlemmar. Även om alla kanske inte är aktiva medlemmar har du ändå en enorm mängd singlar att kontakta.

Liksom andra större dejtingsajter har SprayDate en mycket hög säkerhet. Medlemmarna själva är också mycket snabba på att upptäcka om det är någon som har oärliga avsikter. Du garanteras trygg och säker nätdejting.