Gå på ett singel-event

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Att gå ut och träffa nya människor är det många som tycker om att göra. Men om man går till en plats där det finns såväl singlar som upptagna personer kan det vara svårt att vid första anblicken se vilka personer du skulle kunna gå fram till med en förfrågan om en date eller liknande. För den som vill göra det hela lite enklare så kan man välja att gå till specifika platser där personer som är singlar får chansen att mötas och skapa nya kontakter.

Datingsidan Match.com anordnar bland annat speciella singel-event för sina medlemmar där man kan få chansen att träffa de som man har pratat med i verkligheten. Förutom detta kan du här möta på personer som du kanske inte lagt märke tidigare, men som är där med samma syfte som dig. Varje månad har man events på flera olika platser runtom i landet och aktiviteten som gäller kan skilja sig ganska så mycket. Det kan handla om allt ifrån en typisk after-work eller mingelkväll till bowling eller en vinprovning. Det alla dessa aktiviteter har gemensamt är att de passar mycket bra för att lära känna varandra bättre och samtidigt uppleva någonting roligt.

Det är inte bara datingsidor som kan organisera speciella evenemang för dig som är singel, utan detta kan även ske utav lokala företag på din ort. Till exempel kan en bar ordna en kväll specifikt för singlar, eller kanske kan den lokala bugg-kursen ha en grupp specifikt för de som ännu dansar solo. Troligen finns det mer att prova där ute än vad du kanske själv är medveten om. Om inte kan du alltid själv lämna förslaget till någon arrangör i din kommun.