Vilken tid på dygnet är flest inloggade på dejtingsajter?

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Att nätdejta har en hel del med tajming att göra. Det krävs inte bara att den du är intresserad av faktiskt finns registrerad på den dejtingsajt som du använder dig av. Även att denne är tillgänglig att kontakta när du själv är online är en del av det hela. Men när är då chansen som störst att du kan få direktkontakt med din flirt?

Även om det på dejtingsajterna idag finns en mängd sätt att ta kontakt med en annan medlem så är det mest effektiva att använda sig någon av de livechatt-funktioner som finns att välja mellan. Här kan du snabbt få ett direkt svar från den medlem som är inloggad och på så sätt få en mer direkt kontakt än vad du kanske får genom ett vanlig meddelande. Men för att detta ska fungera så krävs det ju så klart att man själv är inloggad när den man vill kontakta är det.

Frågan är då när på dygnet chansen är som störst att just din flirt ska vara inloggad och kontaktbar. Undersökningar visar att eftermiddagar och kvällar så är det flest inloggade på dejtingsajterna runt om i världen. Självklart betyder inte detta att ditt kärleksintresse garanterat kommer att vara det, men chanserna har i alla fall ökat. Utöver tid på dygnet så finns det även vissa veckodagar som sticker ut ur mängden. Söndagar är den dag på veckan då de flesta väljer att registrera sig som ny medlem eller kolla över sitt konto en extra gång. Detta kan ha att göra med att söndagar ofta spenderas hemma i lugn och ro och man har då tid att lägga på sin profil.

Är du registrerad på en internationell dejtingsajt så får du tänka på den tidsskillnad som kan infinna sig mellan dig och den som du vill kontakta. Här kan det enklaste vara att först höra av sig via ett vanligt meddelande och kanske efter det bestämma en tid då ni båda kan vara online och prata vidare.