Prova be2 Gratis

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

be2 är en av de största dejtingsidorna i världen överlag och kanske den absolut största av dem som som inriktar sig på matchmaking, det vill säga konceptet att utifrån personlighetstest matcha ihop medlemmar som har mycket gemensamt. be2 Sverige är en del av be2, som är en av de största dejtingsajterna i världen. Globalt har faktiskt be2 mer än 33 miljoner medlemmar.

Matchmaking med be2

be2 är ingen vanlig dejtingsida som bygger på att du ska skapa en egen profilsida, göra sökningar efter potentiella flirtar och försöka hitta den rätte/rätta på egen hand. I stället bygger be2 på konceptet matchmaking. Matchmaking blir allt mer populärt inom dejting online och det av ganska solklara skäl. Matchmaking är inte bara ett snabbt sätt att dejta, denna metod gör också att du lättare kan hitta kontakter som åtminstone på pappret är kompatibla med dig.

När du vill påbörja ditt dejtingäventyr på be2 ska du först ange ett antal personuppgifter och registrera dig som medlem. Medlemskapet är givetvis gratis. Nästa steg är att göra ett personlighetstest. Testet består av en större mängd frågor som du ska besvara så sanningsenligt som möjligt. Ju mer noggrant du fyller i formuläret, desto bättre kommer matchningen att fungera.

När du har fyllt i testet skapas en personlig profil och du får dessutom se en beskrivning av din ideala partner (vilket är spännande i sig!). Sedan får du kostnadsfritt ett par noga utvalda förslag på personer att kontakta.

Bli premiummedlem för full tillgång till be2

Du får tillgång till en hel del funktioner utan kostnad, men för att kunna skicka och ta emot meddelanden utan begränsning måste du bli premiummedlem. Som premiummedlem är du garanterad kontakt med minst tio av de partnerförslag be2 tar fram åt dig. Du kan köpa ditt premiummedlemskap för enbart en månad i taget eller för en längre tidsperiod på en gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *