eDarling

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Registrera dig för sofistikerade, intellektuella singlar på eDarling!

edarling dejtingeDarling har en inriktning mot singlar som söker seriösa relationer. Samtliga profiler som registreras blir granskade för att undvika oseriösa medlemmar, vilket gör att du endast hittar profiler med högkvalitet hos eDarling. Utöver att endast vara en dejtingsida så fungerar även eDarling som en matchmakingsida med målet att hitta den rätte för dig.

Hos eDarling handlar det till stor del om att hitta den perfekta matchningen för dig. Sidan erbjuder nämligen dig som medlem att göra ett personlighetstest utformat av psykologer inom relationspsykologi med nästan 300 frågor. Utifrån de svar som du anger visas sedan förslag på singlar som passar ihop med dig, vilket gör att du enkelt kan träffa människor som är lika dig eller på olika sätt kompletterar dig och det som du letar efter. Utöver detta sätt kan du även göra egna sökningar för att hitta intressanta personer att prata med.

>> Skapa gratis användare här!

Det är gratis att få matchmaking, ta testet, se andras profiler och skapa din egna profil hos eDarling. Däremot så måste du vara medlem för att se alla foton, besökare och skicka meddelanden. Prisklasserna är som följer:
1 månad – 1199 kr
3 månader – 599 kr/mån
6 månader – 399 kr/mån
12 månader – 249 kr/mån
Registrera dig för sofistikerade, intellektuella singlar på eDarling!