Prova C-date Gratis

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Om C-date

På C-date kan du få kontakt med likasinnade vuxna som söker tillfälliga kontakter. Som medlem på C-Date får du ofta nya förslag på passande kontakter för erotiska äventyr. När C-dates matchningssystem matchar dig med en medlem som motsvarar dina sökkriterier meddelar dom dig via din emailadress. Om du inte kommer i kontakt med ett visst antal medlemmar under din tid som premiummedlem förlänger C-date ditt premiummedlemskap utan kostnad. C-Date erbjuder den anonymitet och diskretion som behövs för att du skall kunna leva ut dina fantasier, vilka de än är.

Dejtingsidan C-Date

C-date har ”Dejting utan gränser” som slogan, vilket harmonierar mycket väl med sidans idé. Vad C-date handlar om är så kallad casual dating, vilket ungefär kan översättas med tillfälliga förbindelser. C-date är inte dejtingsidan för dig som är ute efter ett fast förhållande. För detta ändamål finns det många andra mer generella dejtingsidor. C-date är i stället en dejtingsida som lämpar sig utmärkt för dig som vill uppleva erotiska äventyr.

Så här fungerar C-date

När du surfar in på C-date för första gången möts du av en avskalad förstasida med ett registreringsformulär längst upp och länkar till en mängd artiklar längst ned. Förstasidan signalerar exklusivitet och anonymitet. Just anonymiteten är en sak som skiljer C-date från andra dejtingsidor. Teamet bakom C-date vet att det är många gifta personer som blir medlemmar i syfte att träffa någon att uppleva nya äventyr med, vilket gör att medlemmarnas anonymitet har högsta prioritet.

När du registrerar dig som ny medlem kommer du automatiskt med i ett matchningssystem. C-date bygger nämligen till stor del på att användarna själva inte ska behöva söka upp potentiella kontakter. Denna uppgift har C-date i stället hand om. Som medlem får du regelbundet så kallade partnerförslag skickade till både den meddelandecentral som du har tillgång till när du är inloggad och till din registrerade e-postadress. Du väljer givetvis själv om du vill ta kontakt eller inte. I partnerförslaget finns en direktlänk till den potentiella kontaktens profilsida.

Som gratismedlem får du ett kontaktförslag att ta ställning till. För att få fler kontaktförslag, och dessutom få tillgång även till sidans andra funktioner, behöver du teckna ett abonnemang. Som betalande medlem är du garanterad minst 30 kontaktförslag och du kan enkelt kontakta dina potentiella kontakter via det interna meddelandesystemet. Med garanterade 30 kontaktförslag har du stora chanser att hitta några personer att lära känna lite närmare för heta kontakter.

Testa C-date gratis direkt >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *