Prova Elitsinglar Gratis

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Dejtingsidan Elitsinglar

Nischade dejtingsidor blir allt vanligare och det måste ses som en naturlig utveckling. Vi går ju mot ett allt mer specialiserat samhälle och varför skulle inte detta gälla även för dejting på nätet? Elitsinglar är en dejtingsida som riktar sig framför allt till välutbildade singlar som söker likasinnade för seriösa förhållanden. Elitsinglar är så långt ifrån en dejtingsajt för snabba förbindelser som det går att komma.

Avancerade dejtingfunktioner

Traditionell nätdejting kan upplevas som tidskrävande. Man måste göra en mängd sökningar för att hitta ett urval av personer man kan tänka sig att kontakta. Sedan gäller det att försöka få igång en konversation för att förhoppningsvis inleda en kontakt av något slag. Elitsinglar använder sig av ett helt annat koncept. Här sköter själva sajten om det första urvalet och din uppgift blir att välja ut vilken eller vilka personer du vill kontakta.

Hur tar då Elitsinglar fram urvalet? Jo, först och främst får du göra ett personlighetstest. Det är en ganska omfattande historia, men samtidigt utgör testet grunden för Elitsinglars matchmaking-funktion, så det är viktigt att du fyller i det noggrant och samvetsgrant. Elitsinglar jämför sedan ditt resultat med alla befintliga medlemmars resultat för att hitta matchningar. Principen är ”lika barn leka bäst”, men det kan också komma upp några positiva överraskningar i matchningarna.

Matchningarna presenteras sedan för dig och du kan i lugn och ro gå igenom kontaktförslagen. Partnerförslagen fortsätter sedan att komma dagligen så att du alltid har nya medlemmar att kika närmare på.

Hög grad av diskretion

Elitsinglar tar din säkerhet på största allvar. Med avancerad SSL-kryptering, autentisering av ID samt det faktum att alla profiler granskas manuellt kan du vara säker på att få en trygg upplevelse av dejting online på Elitsinglar. Vad gäller dina bilder är de endast synliga på sajten. Du behöver inte vara orolig för att bilderna ska synas exempelvis i sökningar på Google.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *