Prova Match.com Gratis

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Om Match.com

Match.com är en av världens populäraste dejtingsidor med över 20 miljoner medlemmar varav 600 000 är från Sverige. Den typiske medlemmen på Match.com är 25-45 år och mer än 75% av medlemmarna säger sig söka en seriös och långvarig relation. När du blir medlem får du svara på ett par enklare frågor om bl.a. intressen, yrke och hobbys. Efter det är det fritt fram att skapa en profil, söka efter och flörta med andra medlemmar. För att kunna kommunicera fritt med andra medlemmar behöver du teckna ett abonnemang.

Dejting på Match.com

Match.com är världen största dejtingsida och sidan finns också just i hela världen. I Sverige är Match.com störst när det gäller dejting med abonnemangsavgifter. En hel del av funktionaliteten på Match har du tillgång utan kostnad, men för maximal nytta av sidan gör du klokt i att ordna med ett medlemskap.

En del av Match.com är MatchAffinity. Genom denna tjänst matchas du med likasinnade. Du börjar med att göra ett personlighetstest och sedan tar Match.com hand om uppgiften att hitta medlemmar som kan tänkas passa dig.

Så här fungerar Match.com

Match.com är en dejtingsida för seriöst kontaktskapande. Vad det innebär är till exempel att alla profiler granskas manuellt innan de blir synliga för övriga medlemmar. Med denna rutin gallras oseriösa medlemmar bort direkt. Match.com fokuserar också på att skapa så bra verktyg för sina medlemmar som möjligt.

Första steget är att registrera grundläggande uppgifter såsom användarnamn. Därefter kommer du direkt till din profilsida som du kan börja fylla med innehåll. Det är gratis att skapa en profil och det kostar heller ingenting att ladda upp en profilbild. När du är nöjd med din beskrivning av dig själv publicerar du din profil och kan sedan börja söka efter medlemmar att kontakta. Notera att din profil ska granskas manuellt innan den blir synlig i sin helhet.

Sökfunktionen har en mängd parametrar så du kan enkelt göra ganska smala sökningar. Du kan givetvis också göra breda sökningar för att få många potentiella kontakter att kika lite närmare på. Som gratismedlem kan du läsa andra medlemmars profiler och se bilder. Du kan dock inte kontakta andra medlemmar utan att vara medlem.

Gratis medlemskap på Match.com >>

Som betalande medlem får du tillgång till alla funktioner på Match.com. Du får till exempel fler verktyg att använda för din profilsida och du får tillgång till en meddelandecentral kopplad till ditt användarnamn. Det är här du skriver dina meddelanden och öppnar de meddelanden som andra har skickat till dig.

Gå till Match.com >>

Dejtingsidan Match.com är en auktoritet inom dejting på nätet. Match är den överlägset största dejtingsidan i världen och det är bara Spraydate som har fler medlemmar i Sverige. På Match samlas personer som är ute efter ett långvarigt förhållande eller till och med en partner för livet. Medelåldern ligger på strax över 30 år.

Match.com har valt en modell där man som användare har stora möjligheter att anpassa sin nätdejtingupplevelse. Att bli medlem på Match är gratis. Som gratismedlem kan man skapa en profilsida, söka efter andra medlemmar, se ett begränsat antal profiler samt skicka flörtar. Man kan dock inte skicka meddelanden. För att få tillgång till meddelandefunktionen måste man bli betalande medlem. När man har betalat abonnemangsavgiften får man även tillgång till en chattfunktion, möjlighet att se och skapa fotoalbum samt besöka ett obegränsat antal profilsidor. Har man en webbkamera kan man faktiskt också se och prata med andra medlemmar över videolänk.

Sedan några år tillbaka erbjuder Match även en matchmakingtjänst. Denna tjänst, som kallas för Matchaffinity, bygger på ett vetenskapligt utformat personlighetstest. Testet, som består av hela 97 frågor, ger en ganska bra bild över hur man är som person. Med testresultatet som grund matchas man sedan mot andra medlemmar som har liknande värderingar och intressen. Matchningen fungerar faktiskt mycket bra. I några fall kan man undra hur man kunde bli matchad mot en viss person, men överlag får man en bra lista över intressanta personer att kontakta.

Själva registreringen på Match.com är en mycket enkel historia. Man väljer användarnamn och lösenord och sedan svarar man på cirka 20 frågor med förinställda alternativ. När detta är klart får man möjlighet att ladda upp en bild och skriva en personlig text. Om man är osäker på om man är villig att betala för tjänsten, och hellre vill surfa runt lite först för att bilda sig en uppfattning om sajten, kan man vänta med att färdigställa sin profil.

Gå till Match.com >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *