Match.com

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Registrera dig på Sveriges mest välkända dejtingsajt Match.com !

matchPå Match blir du medlem helt gratis och betalar inte för medlemskap förrän du hittar en person som intresserar dig. Du skapar din profil med bilder och information samt svarar på frågor kring dina personliga intressen, jobb och liknande. Med hjälp av denna information hjälper sedan Match dig att träffa människor som passar ihop med dig. Du kan även själv söka efter personer utifrån parametrar som utbildning, inkomst, om de har barn eller var de bor någonstans.

Totalt har Match 20 miljoner medlemmar i hela världen och majoriteten av dessa är ute efter en långvarig och seriös relation. Utöver att endast para ihop människor över nätet anordnar match även speciella evenemang där man kan få träffa och mingla med andra medlemmar. Dessa event är ofta i form av en klassisk after work, men ibland kan man även gå på vinprovningar, matlagningskurser eller annat liknande. För att delta anmäler man sig via hemsidan och betalar sedan en viss summa för sin plats. Till eventet kan man även ta med sig vänner som inte är medlemmar hos Match.

Match har tre olika varianter av medlemskap att erbjuda. Standard, Premium, Plus och Premium Plus. Standard ger dig ett vanligt medlemskap utan några tillval. Premium ger dig möjligheten att låta andra medlemmar kontakta dig gratis och din profil är bland de första nya medlemmar ser. Plus ger dig möjligheten till att se när dina mejl blivit lästa och valet att visa om du är online eller inte.

>> Skapa en gratis användare här

Prisklasserna för ett Standard är som följer:
1 månad – 299 kr
3 månader – 597 kr (199 kr/mån)
6 månader – 894 kr (149kr/mån)

Prisklasserna för Premium är som följer:
1 månad – 388 k/mån
3 månader – 846 kr (288 kr/mån)
6 månader – 1428 kr ( 238 kr/mån)

Prisklasserna för Plus är som följer:
1 månad – 368 kr/mån
3 månader – 804 kr (268 kr/mån)
6 månader – 1308 kr (218 kr/mån)

Prisklasserna för Premium Plus är som följer:
1 månad – 438 kr/mån
3 månader – 1014 kr (338 kr/mån)
6 månader – 1728 kr (288 kr/mån)

Registrera dig på Sveriges mest välkända dejtingsajt Match.com !