Dejtingsidan Spraydate

Dejtingsida Fördelar Bli medlem
Världens största dejtingsida
Elitsinglar

Spraydate är i det närmaste en institution inom dejting på nätet. Sajten har haft hundratusentals användare genom åren. Många hittar en partner för livet på Spraydate. Andra använder tjänsten för att träffa nya vänner. Det är nämligen inte alla medlemmar på Spraydate som är ute efter ett fast förhållande.

Spraydate har genomgått en ansiktslyftning på senare tid. Förut var sajtens funktioner relativt sparsmakade, för att uttrycka sig milt. I dag är Spraydate en fullfjädrad dejtingsida. Att sajten är så populär beror dels på de enkla och tydliga funktionerna, och dels på att man som gratismedlem på Spraydate får tillgång till en stor del av sajtens funktioner. Till skillnad från andra dejtingsidor kan man till exempel skicka meddelanden till andra användare utan att behöva betala för ett abonnemang. Köper man tillägget Spraydate Deluxe får man möjlighet att göra sökningar på bilder och möjligheten att hamna på ”Charmtoppen”. Dessutom hamnar man högre upp i alla sökresultat.

På Spraydate hittar man medlemmar i alla åldrar och från alla delar av landet. Det finns en liten övervikt av killar, men ryktet som säger att det bara finns killar på Spraydate är betydligt överdrivet. Man kan enkelt söka bland alla de tiotusentals medlemmarna. Man kan söka på personer efter ålder, kön, bostadsord, längd, hårfärg, kroppsform och mycket mer.

Den egna profilsidan är centrum för dejtingen på Spraydate. Det är här man lägger upp bilder och skriver lite om vem man är och vad man söker. Det finns också en mängd frågeformulär man kan fylla i och publicera. Det fina med Spraydate är att man kan fylla i sin information och uppdatera sin profilsida pö om pö. På många andra dejtingsidor måste man göra en ganska stor insats på sin profilsida så fort man har blivit medlem.

Spraydate är en av få dejtingsidor som har en fullfjädrad mobilapplikation. Med Spraydate i mobilen är man alltid bara ett klick ifrån att skicka ett flirtigt meddelande eller göra en sökning, var man än befinner sig, när som helst på dygnet. Mobilapplikationen fungerar på både iPhone och Android och innehåller i princip alla de funktioner som erbjuds på webbsajten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *